Tudi v Ljubljani, Mariboru,… subvencija za toplotno črpalko

Jadran Energetika smo specialisti za toplotne črpalke, klimatske naprave in ogrevalno tehniko za vaš dom. Z nami dolgoročno prihranite pri ogrevanju!

TUDI V LJUBLJANI SUBVENCIJA ZA TOPLOTO ČRPALKO

Tudi v Ljubljani, Mariboru, Novem Mestu in Murski Soboti do subvencije Ekosklada za hibridno toplotno črpalko!

Toplotna črpalka je ekonomična rešitev za ogrevanje, še posebej, če lahko koristimo ugodne subvencije Ekosklada (od 2000 do 3200 EUR). V Ljubljani in še nakaterih mestih to ni bilo mogoče, saj subvencije niso bile dosegljive prebivalcem območij, kjer prednost dajejo uporabi plina.

S hibridno toplotno črpalko Immergas se to spremeni.

V hibridno toplotno črpalko je vključeno plinsko ogrevanje, ki prevzame delovanje v okoliščinah, v katerih bi bilo ogrevanje na toploto črpalko manj gospodarno. In za hibridno toplotno črpalko se lahko računa tudi na subvencijo Ekoskada.

Immergas Magis Combo je naprava, sestavljena iz notranje enote (kondenzacijski plinski kotel + hidro modul toplotne črpalke) in zunanje enote (inverter). V tej kombinaciji naprava dosega zavidljive rezultate tudi pri zelo nizkih temperaturah, tako pri ogrevanju prostorov, kot tudi ogrevanju sanitarne vode.

Primarni in osnovni vir ogrevanja in hlajenja je split toplotna črpalka, pri nižjih temperaturah se samodejno vključi plinski grelnik. Elektronika sama, glede na zunanjo temperaturo in potrebno temperaturo ogrevalne vode, izbere, kateri je prednostni način in kdaj lahko delujeta hkrati. Immergas Magis Combo se lahko uporablja tudi za hlajenje s sistemom Variotherm.

Hibridne toplotne črpalke (npr. Immergas Magis Combo) so zato idealna kombinacija s sistemom za ogrevanje in hlajenje Variotherm.

Variocomp je suhomontažen sistem za talno ogrevanje, ki je idealno za adaptacije, saj je minimalna višina za tako gretje le 2 cm. Ogrevanje s hibridno toplotno črpalko je zaradi majhne debeline izredno učinkovito in varčno.

Kjer talnega ogrevanja ne moremo vgraditi, lahko vodno gretje uporabimo za ogrevanje stenskih ali stropnih površin. S sistemskimi ploščami Variomodul izdelamo tanko oblogo, ki učinkovito greje in hladi.