Sončne elektrarne 2021

Jadran Energetika smo specialisti za toplotne črpalke, klimatske naprave in ogrevalno tehniko za vaš dom. Z nami dolgoročno prihranite pri ogrevanju!

Novost 2021: JadranEnergetika širi program še na sončne elektrarne. Panasonic in Jinko solar

 

Panasonic HIT Heterojuncijska tehnologija

S solarnim sistemom vlagate v dolgoročno naložbo z visoko vrednostjo, zato je kakovost modulov zelo pomembna. Izberite priznano blagovno znamko, ki vam bo zagotovila zanesljivo garancijo in ki ji lahko zaupate.

Izkušnje:

Panasonic je eno najbolj izkušenih podjetij na področju solarne tehnologije. Izkušnje na tem področju segajo v sedemdeseta leta, ko so bili Panasonic moduli razviti in prodani pod blagovno znamko SANYO. Od takrat je bilo samo v Evropi prodanih in nameščenih več kot 3 milijone modulov.

Dolgoročni rezultati:

Kupcem lahko zagotovimo desetletja brezhibnega delovanja in stalno visoko zmogljivost naših modulov. Zato ponujamo 25-letno linearno garancijo.

Zanesljivost:

HIT® zagotavlja dolgoletno zanesljivo delovanje v celotnem življenjskem ciklu sistema. Od več kot 4 milijonov modulov, dobavljenih samo v Evropi, je stopnja napak manjša od 0,0044%.

Učinkovitost:

HIT® je zelo učinkovit in na kvadratni meter proizvede več moči kot tradicionalni izdelki – do 28% več (v primerjavi s povprečno učinkovitostjo 120 različnih modulov na evropskem trgu; referenčne vrednosti za izbrane solarne module po katalogih proizvajalcev, december 2009). To pomeni, da boste potrebovali manj modulov na strehi, da boste dosegli zelo visoko zmogljivost.

Naša edinstvena tehnologija:

Srce vsake sončne celice Panasonic HIT je sončna celica. Leta 1990 so znanstveniki pri SANYO začeli razvijati tehnologijo heterojukcije.

To je izboljšanje klasične monokristalne celice z uporabo drugačnih materialov kot kristalni rezin v p-n spoju.

Ta izum obravnava ključno točko sončne tehnologije: zmanjšanje izgub na mejah celice. S tem izboljšanjem, heterojunkcijske celice od takrat neprestano podirajo zapise o učinkovitosti in zmogljivosti pri visokih temperaturah. Marca 2016 je Panasonic s ploščo 275 W (površina zaslonke 1,1562 m2) postavil rekord v učinkovitosti sončne celice v komercialni velikosti.

Izredno nizek temperaturni koeficient: -0,258% / ° C

Fotonapetostni modul Panasonic HIT podnevi proizvede do 13% več energije z boljšimi temperaturnimi lastnostmi.

Panasonic sončni modul deluje najučinkoviteje pri približno 25 ° C. Temperaturni koeficient je pokazatelj, kako se učinkovitost sončne celice poslabša v vročih dneh. Za vsako stopinjo nad 25 ° C se bo proizvodnja električne energije sončne celice ustrezno zmanjšala z vrednostjo temperaturnega koeficienta. Zato nižja vrednost pomeni večjo zmogljivost.

Z najnižjim temperaturnim koeficientom HIT ohranja večjo učinkovitost in zagotavlja večjo moč tudi pri visokih temperaturah.

Za več informacij smo vam na voljo.