Preverjanje zaviralnega učinka – Panasonic nanoe™ X na SARS-CoV2

Panasonic je danes sporočil, da je v sodelovanju s podjetjem Texcell (svetovno pogodbeno raziskovalno organizacijo), preveril zaviralni učinek tehnologije nanoe™ X s prednostmi hidroksilnih radikalov na novi koronavirus (SARS-CoV-2).

To je del tekočega programa raziskav in testiranj. Panasonic raziskuje to tehnologijo od leta 1997 in je preveril njeno učinkovitost na številnih področjih, vključno z zaviranjem nekaterih patogenih mikroorganizmov (bakterij, gliv in virusov) in alergenov, pri čemer razgrajuje komponente PM 2,5, ki škodljivo vplivajo na človeka. telo. Leta 2012 je Panasonic s tretjo organizacijo opravil test odstranjevanja virusov in potrdil učinkovitost vsake od štirih kategorij glede bioloških značilnosti. Na podlagi tega rezultata je Panasonic napovedal, da bi lahko tehnologija “hidroksilnih radikalov, vsebovanih v vodi”, imela zaviralni učinek na nove viruse.

Prenesite PR To preverjanje je bilo zasnovano za pridobivanje osnovnih raziskovalnih podatkov o učinkih nanoe ™ X na novi koronavirus v laboratorijskih pogojih, ki se razlikujejo od tistih v bivalnih prostorih. Ni bil zasnovan za ocenjevanje učinkovitosti izdelka. Pomembno je omeniti, da to ni medicinska, farmacevtska ali zdravstvena trditev in da se testi izvajajo v laboratorijskih pogojih.