NOVO – HIBRIDNI SISTEM MAGIS COMBO

Jadran Energetika smo specialisti za toplotne črpalke, klimatske naprave in ogrevalno tehniko za vaš dom. Z nami dolgoročno prihranite pri ogrevanju!

IMMERGAS
Novost na slovenskem trgu HIBRID
split inverter toplotna črpalka zrak/voda v kombinaciji s plinskim kondenzacijskim kotlom Immergas.

 

Notranja enota je v 2 izvedbah

Magis Combo – je pretočni hibrid, kjer imamo noter 2 modulacijski črpalki in 3-potni ventil. 2 črpalki sta zato da se lahko ogreva ali hladi prostor in hkrati segrevano toplo sanitarno vodo pretočno.

Novost na trgu je
Magis Combo Plus, ki ima ima priključke za zunanji bojler (tukaj svetujemo 200 l s povečano spiralo 2 m2). Tukaj lahko segrevamo sanitarno vodo tudi s toplotno črpalko.

Moč plinskega grelnika 28 kW
Moč toplotne črpalke 5, 8 ali 10 kW
Delovanje do -20°C
Možnost pridobitve subvencije Eko sklada

Prednost: SEGREVANJE SANITARNE VODE V LOČENEM BOJLERJU TUDI S TOPLOTNO ČRPALKO
– regulacija 2 con (nastavitev 2 krivulj) serijsko
– Wifi regulacija na daljavo

 

PANASONIC na področju toplotnih črpalk predstavlja novo serijo Aquarea – H, ki se ponaša s prenovljenim upravljalnikom in širšo uporabnostjo. Ponudba sega od od 3 do 16 kW z visokim količnikom učinkovitosti COP = 4,84. Posebna serija toplotnih črpalk AQUAREA je model T-CAP, ki zagotavlja 100 % kapaciteto do -15°C. Omenjeni sistemi so enostavni za montažo in združljivi tudi z bojlerji drugih proizvajalcev. Panasonic ponuja  tri skupine toplotnih črpalk in sicer monoblok-vse v zunanji enoti, split sistem z notranjo enoto brez bojlerja, najelegantnejša rešitev za novogradnje je nedvomno sistem »All in One«, ki združuje notranjo enoto z bojlerjem.

Nova serija klimatskih naprav z novim plinom R32.